ŽENA ME VARA, BRAT MI JE POSLAO SLIKU: Kad sam vidio KO JE NJEN LJUBAVNIK došlo mi je PLAČEM, PA KUD BAŠ S NJIM DA ME BRUKA??

ŽENA ME VARA, BRAT MI JE POSLAO SLIKU: Kad sam vidio KO JE NJEN LJUBAVNIK došlo mi je PLAČEM, PA KUD BAŠ S NJIM DA ME BRUKA??

ŽENA ME VARA, BRAT MI JE POSLAO SLIKU:

Kad sam vidio KO JE NJEN LJUBAVNIK došlo mi je PLAČEM, PA KUD BAŠ S NJIM DA ME BRUKA??

BONUS

Ljudi nikako da shvate da iako nekad objektivno nemaš problema, možeš da imaš subjektivno. Moja sestra, reklo bi se, ima sve u životu. Stan u centru, “super” dečka, auto, imamo ok roditelje, ima posao itd. Ali ona se bori već dve godine sa depresijom, pije lekove, ide na terapiju, zbog bolesti dečko hoće da je ostavi i izgubiće posao zbog COVID-a. I svaki put kad se požali prijatelju, ili čak našim roditeljima, odmah ide ono ” sve ti je dato” i ” to je sve u tvojoj glavi”. Srce mi se cepa jer joj se toliko teško, a ni sa kim (osim sa mnom) ne može da priča bez osuda onih sa “teškom životnom pričom”.

Ne znam da li je ikome bila gora godina nego meni, mama mi bolesna ( ima rak), otac ni ne mari za nas, teško mi je gledati sve ovo, ponaša se kao da mu smetamo.. nemam nikoga na koga bi se oslonila i pričala s njim, društvo nemam, sve nizbrdo krenulo. Barem da mi mama ozdravi sve bi bilo lakše.. čuvajte svoje roditelje.

Smatram da bi svi vozači trebali znati osnovne stvari o vozilima koje voze, npr. naliti gorivo, zamijeniti ulje, napuniti vodu, zamijeniti gumu, znati gdje je prva pomoc… Poznajem mlade vozače koji ne znaju skoro ništa od ovog. Ako možeš voziti, mislim da moraš znati ove stvari.

Ne volim hladno vreme. Hiljadu i jedan sloj prvo treba navući na sebe, pa onda iste te slojeve skinuti sa sebe. Večito hladne ruke, noge, vetar duva, kiša, depresija. Duge čarape, duple čarape, vunaci, šal, kapa, rukavice, dve potkošulje pa džemper… Samo duboki sneg dolazi u obzir, kada je sve mirno i tiho, ne oseća se hladnoća. Toga, danas, nažalost nema.