TRUDNA LUNA ĐOGANI STIGLA U ŠIMANOVCE! BLISTA OD SREĆE: Svi su primijetili 1 DETALJ, OTKRILA SVE DETALJE TRUDNOĆE

Jedva čekaju da postanu roditelji

U večerašnjem izdanju emisije Amidži šou specijalni gosti su Luna Đogani, Sara Reljić, Meti Kamberi, Nemanja Đerić Đekson, Lena Čolak i Ivan Ivanović Đus.

Luna je u trećem mjesecu trudnoće.

– Osjećam se super. Imaš sreće što sam danas dobro, inače sam prikovana za krevet – rekla je na početku Luna, koja je navela da ima velike mučnine, te da jako teško podnosi trudničke dane.

foto: Printscreen, Pink.rs

– Imala sam neke intervencije i bitno je da sam to izliječila. Mislila sam da neću moći da ostanem u drugom stanju, ali eto nisam ni znala da će to tako brzo da se desi. Kada sam saznala bila sam šesta nedelja. A to sam provalila kada mi je zasmetao miris mesa i tada sam uradila test i sve se potvrdilo. Spavam kao mala beba, puna sam neke pozitivne energije. Kad smo bili na ultrazvuku bile su mi oči pune suza – rekla je Luna i dodala:

foto: Printscreen, Pink.rs

– Inače sam uplašena i paničar sam, gledam šta ću da obučem, da ne budem bosa, da mi se prekriva stomak. Marko mnogo vodi računa o meni, gleda da mi udovojlava. Moram da priznam da jesam naporna, ali to je normalno kad si u drugom stanju. Za sada ne znamo pol bebe, ali svi oko mene misle da nosim dječaka. Ime je spremno i zvaće se Mia, ako bude djevojčica, a ako bude dječak biće Luka.