SVI SU UOČILI JEDAN DETALJ: Među ožalošćenima napisana i ANDRIJANA, EVO ŠTA JE ONA BILA DŽEJU

Na plakati koju je objavila kćerka legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog svi su primijetili jedno ime među ožalošćenima – Andrijana.

Radi se o njegovoj prijateljici koja je pronašla pjevačevo beživ0tno tijelo u njegovom stanu.

Podsjetimo se ovo je za medije nakon Džejeve izjavio njegov prijatelj Zoran Jagodić Rule :

– To jutro se Džej probudio oko 10 sati, a njim u stanu su bile prijateljica Andrijana i spremačica Dara. Andrijana je oko 14 sati otišla do prodavnice, a Džej je Daru zamolio da mu proluftira sobu dok on odspava, pa da ručaju. Poslije su ga tako našle… – ispričao je Rule.

Džej je izgubio zivot od srčanog udara 6. decembra, a bit će sutra 11. decembra u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

BONUS

Sestra mi se udala za naizgled agresivnog dečka pritom znatno starijeg od nje, ali prihvatili smo ga. Sinoć ulazim u kuću i njihova kćer od pet godina mojoj majci prepričava: “Bako, tata uvijek kupi mami nešto i onda je zagrli i sjaje im se oči! Moja mama je princeza!” Ne mogu opisati tu sreću kad sam to čula uz to na svakom slavlju joj pjeva i posvećuje pjesmu. Vraća mi vjeru u ljubav.
210411436share

Skoro pročitam negde na internetu neki tekst kao “Ako želiš nekoga dobro da upoznaš, pitaj ga koji mu je omiljeni lik iz crtanog filma”. Prvo mi je bilo smešno, a kad sam razmislila bolje ima smisla. Evo meni je omiljena Uspavana lepotica i sva sam oduvek bila u fazonu nešto čekam, nemam neku inicijativu, nisam ni neko ko često pravi prvi korak. Dečko voli 101 dalmatinac, veliki je ljubitelj životinja, pasa posebno. Rođaka kojoj je omiljena Pepeljuga je perfekcionista i stalno nešto čisti. Bratu su omiljene Nindža kornjače, od malena je trenirao borilačke sportove. Kum voli Gokua i oduvek je takmičarski nastrojen. Tetki je omiljena Jasmin iz Aladina, i ona ne voli bogate muškarce, tj. one koji imaju više para od nje. Mama najviše voli Bel i ona je veliki ljubitelj knjiga. Tati je najdraži lik pčelica Maja i on uvek traži brzo rešenje za svaki problem. Ne znam, možda je sve to slučajnost ali je zabavno.