SJEĆATE SE POBJEDNIKA ZVEZDA GRANDA KOJI JE BIO SKORO POTPUNO SLIJEP: Evo kako danas izgleda, IZNENADIT ĆETE SE

Pobijedio je u šestoj sezoni “Zvezda Granda” nakon čega se gotovo potpuno povukao sa estrade, a mnogi žale što je zanemario talenat i nije snimio hit.

Nakon pobede Darko Martinović je snimio album prvenac, kao poklon od produkcije, ali nakon toga gotovo nestaje sa srpske muzičke scene i iz medija . Pojavljuje se ponekad u “Grandovim” emisijama, a novu pjesmu nije snimio već dvije godine

Darko je rođen je 1985. godine na Cetinju. Od samog početka važio je za jednog od omiljenih takmičara i kod publike, ali i kod kolega pjevača. Slabovid je, kako kaže, od rođenja, ali ne priznaje da je slijep:

– Mnogi misle da sam potpuno slep, ali vidim otprilike pet odsto. Vidim toliko da znam kada je dan, a kada noć. Kao klinac, kada sam počeo da se osamostaljujem, dolazilo je do nerazumevanja od strane mojih vršnjaka. Oni nisu mogli da shvate taj nedostatak i to što ja ne mogu da igram fudbal. Deca su umela da budu surova. Kasnije su me prihvatili i sada nemam nikakvih problema – rekao je on svojevremeno.

Darko vidi samo pet odsto, a iako je gotovo slijep odlično vozi bicikl i igra košarku. Ovaj pevač je kao veoma mlad doživeo porodičnu tragediju zbog koje je prošao kroz veoma teške trenutke.

– Živim sa majkom i sa dvojicom braće, oni su mi pomogli da uspem i kao pevač i kao čovek, a otac mi je umro pre četiri godine, kada su mu otkazali bubrezi. To su bili teški trenuci za mene, ali život je morao da ide dalje – ispričao je 2012. godine, odmah nakon pobjede u popularnom muzičkom takmičenju.

Darko danas redovno nastupa, iako još uvek nije uspio da napravi zavidnu karijeru.