SINOĆ U EMISIJI OTKRIVENA VELIKA TAJNA O BEBICI: Evo šta je saopštila voditeljica Dušica Jakovljević (VIDEO)

Dušica Jakovljević je ugostila poznatu estradnu pjevačicu Vesnu Vukelić Vendi koja je došla kao podrška Ivanu Marinkoviću. Njih dvije su dijalogu razgovarale o svim aktuelnostima iz rijalitija a na tepetu se našao i misterizni Nenad Macanović Bebica, čije ponašanje iz dana u dan sve više zbunjuje, kako zadrugare, tako i auditorijum kraj malih ekrana.


– U njegovim očima nema ljubavi. On je sav zatamljen. Odrekao se porodice, asocijalan je i obraz mu jeo đon, utrnuo je – ističe Vendi.

– U njegovom životu postoji samo Miljana. Ima veliku fiksaciju na nju. Kažu da postoji taj sindrom kada ljudi vole da brinu o nekome sa puno rpoblema.Razgovarala sam privatno, da vrlo moguće da Bebica ima taj sindrom. On voli da brine o Miljani, da li je jela, da li je popila lijek, da li je dobro – otkriva Dušica. Vendi se nije složila sa njom.


– Ta tvoja priča bi pila vodu da Bebica brine o svojoj porodici i djeci, koji su sličnih godina kao Željko. On brine o Miljani koja ne može očima da ga vidi što svjedoči da je on neurostenik ili tako nešto. Neka dijagnoza postoji. On mi izgleda kao osoba koja zna šta radi i koja redovno štiklira ono što mu je već unapred dato – smatra Vendi