SIN DOVEO SNAHU KUĆI, JA RUŽNIJU DJEVOJKU NISAM VIDJELA: Svi će nam se smijati kad je vide, DA LI STE NEŠTO OVAKO IKADA VIDJELI?

SIN DOVEO SNAHU KUĆI, JA RUŽNIJU DJEVOJKU NISAM VIDJELA: Svi će nam se smijati kad je vide, DA LI STE NEŠTO OVAKO IKADA VIDJELI?

BONUS

Na telefonu sam podesila da, kad me on zove, zvoni drugačije nego inače, drugačija je i vibracija. Odavno me ne zove, ali stavila sam istu tu pesmu i vibraciju za alarm, uvek kad čujem to brzo i lako se probudim, isprva onako pospana misleći da je on… Volela bih barem još jednom da vidim da je na ekranu ispisan njegov broj umesto ‘Alarm’ kad čujem taj zvuk.

Moj tata je preminuo u 44. godini i uvek je pričao kako bi hteo da bude donor ako se nešto desi, ja sam nagovorila majku i sestru da doniramo tatine organe. Cela porodica nas osudila, stric i tetka neće da pričaju sa nama još uvek. Zbog toga sam ponekad osećala grižnju savesti i ako sam znala da nisam uradila ništa loše. Jedno što sam želela od doktora bilo je da nam jave ako neka transplatacija bude uspešna (a bilo ih je) i da porodici da naš broj. Danas smo čule srce mog tate kako ponovo kuca! Toliko sam srećna jer osećam da je opet tu i sada sam sigurna da je ovo najispravnija odluka koju sam ikada donela! Tata volim te!

Ostavila me cura jer joj nisam htio platiti povećanje grudi. Inače nisam protiv toga, ali ne znam odakle joj ideja da joj ja platim. Inače zarađujemo jednako i fino je mogla sama platiti.

Dečko mi je lep, visok i prosečno zgodan, ali me nervira kod njega što ne vodi previše računa o higijeni. Kupa se on, stavlja dezedorans, pere zube sve to ok, ali npr ne stavlja parfem, odeća mu ne miriše lepo kada je opere, ili npr okupa se ali obuče iste gaće 2 dana.. i primetila sam da nema problem da predamnom obuče nešto što je malo pocepano.. Uff.

Znam da je loše za posao, ali tvrdim da treba da postoje restorani koji zabranjuju ulaz deci ispod sedam godima i istoj zabraniti ulaz u pozorišta/opere kada nije dečijeg sadržaja izvedba. Odlična strana je što se retko dešava da je dete uopšte prisutno, ali kada jeste, retko kada je mirno jer se dere, trči, plače, hoće kući itd. Nemojte me pogrešno shvatiti jer ne krivim dete, već roditelje naravno.

Tata me je budio za osnovnu školu, srednju školu i fakultet. Danas, imam 24 godine i on me još budi ali sada već za posao. Kaže da dokle god budem živela sa njim i mamom da će me buditi jer je na to navikao i da ne može da zamisli jutro a da me ne probudi. Volim te tata.

Sedim sa drugaricama uveče u bašti poznate kafane u našem gradu i u jednom trenutku ulazi čovek sa dvoje male dece i sedaju za sto. Čovek je u radnom odelu, rekla bih molerskom, vidno umoran, ali srećan jer izgleda dugo nije video svoju decu. Prilazi mu konobar i umesto da primi porudžbinu, kaže čoveku da ga neće uslužiti, jer je neugledno obučen. To je čuo jedan čovek sa susednog stola, inače poznati biznismen kod nas i pozvao konobara i rekao mu sledeće:”Slušaj sine, ukoliko u roku od 5 minuta najljubaznije ne uslužiš ovog čoveka i njegovu decu, tako ću te izlomiti, ovde pred svima, da ćeš biti neugledan mesecima. Šta god da obučeš. Jel to jasno”? ! Ovaj je to naravno uradio brzinom svetlosti, a biznismen je poručio moleru da uživa u večeri sa svojom decom i na kraju platio račun i svoj i njihov. Volim ovakve ljude, koji ne oklevaju da zauzmu ispravan stav!