REALITY UČESNICA NOVA VODITELJICA JUTARNJEG, ONA JE ZAMIJENILA JOVANU: Pridružit će se Filipu u studiju, SVI JE ZNATE

Bojana Ristivojević zamijeniće koleginicu Jovanu Joksimović, umjesto koje će voditi jutarnji program. Prva TV ponudila je bivšoj voditeljki “Parova” da vodi jednu od najgledanijih emisija na ovoj televiziji, na šta je Bojana i pristala.

Kako je prije mesec dana pukla tikva između voditeljskog dvojca i čelnika televizije, oni su odlučili da odu. Tačnije, Srđan je dobio otkaz, dok je Jovana svojevoljno otišla. S jedne strane spekuliše se da se voditeljski par nije složio s odlukom televizije da petkom program vodi Filip Čukanović.

Naime, Bojana će voditi jutarnji program samo petkom, dok će ostalim danima to raditi Filip Čukanović i Marija Savić Stamenić, saznaje “Blic”.

70429cdaf194f5ce87b1552709406e51

foto: RAS Srbija

Bojana Ristivojević rođena je 1988. godine u Šapcu, gde je završila osnovnu i srednju školu, nakon čega i Visoku poslovnu u Beogradu, ali i Pravni fakultet u Novom Sadu. Javnost ju je upoznala 2011. godine kao učesnicu rijaliti programa “Maldivi” na Hepi televiziji. Ubrzo je postala i voditeljka te emisije, a nizale su se i “Dobro jutro, Srbijo”, “Brvnara”, “Glamur”. Potom postaje voditeljka rijaliti programa “Parovi” i jedno od omiljenih lica ove televizije. Nakon nekoliko godina Bojana dobija priliku da se oproba i u drugačijem tipu emisija, pa je vikendom vodila “Prelo u našem sokaku”.

Kako će se Bojana snaći, ostaje da saznamo uskoro jednog jutra.