RAZOTKRIVENA! EVO KO JE PLATIO SVE MAJINE PLASTIČNE OPERACIJE: Javio se i priznao, PUNO GA JE KOŠTALA

Ukućani, ali i gledaoci ostali su zatečeni kada je Maja Marinković ušetala ponovo na veleljepno imanje, budući da je njena transformacija za relativno kratko vrijeme ogromna, a nema ko nije primetio da je išla pod nož. Dok se pojedinima transformacija atraktivne zadrugarke dopala, drugi komentarišu da je preterala.

Sada se oglasio Majin otac Radomir Taki Marinković koji je vrlo otvoreno i bez ustezanja komentarisao kćerkine plastične operacije i estetske korekcije, a priznao je čak i šta je on finansirao.

843441-124259717-10157502263936921-810163710611049794-n-ff

– Svi bi to uradili da imaju pare. To košta. Pa i ja sam stavio vještačke zube. Vidim danas svi istetovirani pod stare dane. Svi koji to nešto osuđuju su lažni moralisti, svako bi to uradio da može. Svako bi da se istakne, da lijepo izgleda, ali za sve to je potreban novac – počinje priču Taki i dodaje:

– Ja sam Maji platio grudi, tetovaže, ja sam platio usne. Maja je sada sama isfinansirala nos. Ona sada sama zarađuje. Maja je imala sve zdrave zube, stavila je ”porculance” da to ljepše izgleda. Ljepota košta. Koliko je samo para ona unijela tamo u ”Zadrugu” sada u haljinama, garderobi. Samo onaj njen kombinezon što je nosila na ulasku košta najmanje 500 eura. I svi su pali u nesvijest kad su je videjli. Ja sam joj rekao da je to malo previše golišavo… Dobro, ona je sada stvarno sredila liniju. Mi izađemo u restoran, ona pojede dva, tri parčeta samo. Ja pojedem ostalo, zato sam se i ugojio – kaže Taki kroz osmijeh.

(Espreso.rs)