PREOKRET! IZBAČENA IZ ZADRUGE, SADA SE OGLASILA: Ima poruku za Filipa Cara

Bivša rijaliti učesnica Sandra Čaprić je nakon izlaska iz “Zadruge” zadovoljna svojim učešćem.

Bojala se kako će njeni postupci uticati na njenu porodicu, ali je shvatila da ima veliku podršku i nakon izlaska iz rijalitija videla je da je njeno učešće proteklo u najboljem redu.

Na početku, Sandra je bila u dobrim odnosima sa sada već bivšim bračnim parom Dragojević, i sa Milicom, Borom, Jelenom i Filipom je podijelila da je komentarisala kako je iz njene vizure jako lijepo zato što, iako je mlad ušao u bračne vode, Dejan Dragojević jako privržen partner i da bi svaka žena poželjela takvog muškarca pored sebe. Ubrzo je, kako Sandra kaže u emisiji “Ne gledam ti ja to” na RED TV, nastala frka jer joj je Dejan poklonio cvijet, ali je i bila na stubu srama jer se poljubila sa Filipom Carem koji je bio u zvaničnoj vezi sa Majom Marinković.

untitled-design-22

Sandra vjeruje da je ona zapravo bila paravan Dalili i Caru. U trenutku je ta spoznaja zaboljela, ali na sreću nije uspjela da razvije emocije prema Caru, te je taj sujetni momenat ubrzo i prevazišla. Ona vjeruje u ljubav Cara i Dalile – da je jaka i stvarna uprkos svemu, ali da nema najbolje prognoze za kraj rijalitija.

Apsolutno joj dolazi u obzir mogućnost da kada se “Zadruga 5” završi, da se Dalila i Dejan pomire i završe ogradu kuće.