Pokušajte riješiti ovu mozgalicu koju mnogi poslodavci postave na intervjuu za posao

Dobrodošli u još jednu uzbudljivu vizualnu zagonetku! Današnji izazov stavlja nas pred Sara, koja želi doći do otoka smještenog u sredini bazena. No, tu je mali problem – svaka ivica bazena udaljena je 10 metara od otoka. Međutim, Sara je opremljena s dvije drvene grede, svaka dužine 9 metara. Kako će Sara uspjeti preći do otoka s tim ograničenim resursima?

Ova zagonetka zahtijeva pažljivo razmišljanje i kreativno rješavanje problema. Trebamo smisliti inovativan način kako iskoristiti dostupne resurse kako bi Sara premostila udaljenost do otoka. Ovo nas potiče na razmišljanje izvan ustaljenih okvira i traženje alternativnih pristupa.

Prije nego odete na donji dio stranice gdje se nalazi rješenje, pozivamo vas da razmislite o mogućim strategijama koje bi Sara mogla primijeniti. Promatrajte pažljivo okoliš, razmotrite mogućnosti korištenja drvenih greda i pokušajte vizualizirati kako bi se rješenje moglo ostvariti.

Sada je vrijeme da otkrijemo kako će Sara preći do otoka koristeći svoje drvene grede. Spustite se na donji dio stranice kako biste otkrili rješenje i proširili svoje razmišljanje o kreativnom rješavanju problema. Uživajte u tom trenutku otkrića i slobodi razmišljanja izvan okvira dok se suočavate s ovim intrigantnim izazovom!

Sara želi da dođe do otoka u sredini bazena. Svaka ivica bazena je udaljena od otoka 10 metara. Sara ima dvije drvene grede dužine 9 metara. Kako će Sara doći do otoka?

Foto: Brightside

Odgovor pogledajte na sljedećoj stranici: