Ova online grupa dijeli najveće filmske pogreške koje su dospjele do finalne verzije, donosimo 16 najboljih

Tu ste, udobno sjedite u kinu (ili na kauču kod kuće!), grickate svoje omiljene kokice, uživate u najnovijem blockbusteru koji vaši prijatelji nisu mogli prestati hvaliti. To je kada vam netko pored vas ukaže na grešku na ekranu. Možda se član posade ‘skriva’ u sjeni, neuspješan kostim ili nešto što nema smisla narativno. Više niste uronjeni u priču i ne možete ne vidjeti očiglednu pogrešku – sada se čini previše očitom!

Trenuci poput ovih na kraju se dijele na subredditu r/MovieMistakes. Internetska zajednica od preko 156 tisuća filmofila, dom je ljudi koji vole skrenuti pozornost na zanimljive pogreške koje uočavaju u filmovima i emisijama. Moramo im priznati, perceptivniji su od sokola koji radi kao detektiv!

Pogledajte neke od najvećih glumačkih, montažerskih i narativnih promašaja, kako se dijeli na r/MovieMistakes, i glasajte za one koji su vas stvarno iznenadili. Jeste li raspoloženi za još malo kino traganja?

#1 (9-1-1 S3-Ep3) Ovom tipu je amputirana ruka, ali su to zaboravili montirati iz ove snimke

Foto: Reddit

#2 Gledam Doctor Strange i uhvatio sam člana posade doslovno na vidiku

Foto: Reddit

#3 Zgodna žena bila je veliki hit 90-ih. Malo je možda primijetilo da, kada zajedno doručkuju u hotelu, Robertsov lik uzima kroasan sa stola, koji se nedugo zatim, u minuti 32:10, misteriozno pretvara u palačinku

Foto: Reddit

#4 Unforgiven 1992. Kad Lil Bill priča stvarnu priču o “Patki smrti”, možete šivati Gene Hackman

Foto: Reddit

#5 Otprilike 50 minuta do Hereditaryja, sve što sam mogao vidjeti bila je čipka od perike Toni Collette

Foto: Reddit

Nastavite na sljedećoj stranici: