Otkrivena tačna kilaža zvijeri pred najluđu borbu svih vremena: Pod njima će sve da puca

Nešto više od mjesec dana ostalo je do vjerovatno najluđe MMA borbe svih vremena.

Foto – Instagram

London će 2. aprila biti domaćin obračuna dvojice momaka koji se predstavljaju kao najstrašniji ljudi svijeta, Martyna Forda i Sajjada Gharibija.

 

Duel ove dvije zvijeri izaziva veliku pažnju, a otkriveno je konačno i s kojom kilažom ovi momci vjerovatno ulaze u meč.

 

Prednost u kilaži ima iranski Hulk Sajad Gharibi. Njegova trenutna težina je 176 kilograma, dok Ford ima 26 kilograma manje i trenutno je na 150 kilograma. Zajedno dakle imaju 326 kilograma i za njih će i oktagon izgledati skromne veličine.

Britanac će međutim u oktagon ući s gotovo 20 centimetara prednosti u visini. Visok je 204 centimetra, dok Gharibi ima visinu od 186 centimetara.

Obojica su pred ovaj meč konstantni u prijetnjama protivniku. Riječi ne štede.

“Mora shvatiti da ovo nije Hollywood i nema režisera. Osjetit će moj smrtonosni krošej i moj smrtonosni udarac”, rekao je Gharibi i dodaje:

 

“Samo me nastavi vrijeđati. Nastavi se praviti klovn, a obećavam ti da će te iznijeti na nosilima. Nemaš šanse protiv mene. Nije sve u talentu ili genetici”, poručio je Hulk.

S druge strane Ford je protivniku također spreman otkinuti glavu.

“Ne zanima me šta on radi, ali ono što ću reći je da sam u treningu i da sam spreman otkinut mu glavu”, rekao je Ford i dodao je:

“Mentalno i fizički ću biti spreman za eksploziju. Malo sam i zabrinut zbog onog što bi se moglo desiti. Treniram da pobijedim, da ga nokautiram, da impresioniram i šokiram ljude”, poručio je britanski dvometraš.