Nesretni pehovi koji su zadesili ove 11 osoba, a nisu mogli ništa da promijene situaciju

Svima nam se nekad dogodi nešto neočekivano i bizarne situacije koje nam mogu poremetiti planove. Međutim, oni koji su doživjeli neke od najneugodnijih i najsramotnijih iskustava sigurno bi se složili da to nije nimalo ugodno iskustvo. Nažalost, takve stvari se događaju svima, bez obzira na to koliko pažljivo planirali svoj dan ili koliko bili oprezni.

Iako neki ljudi mogu biti sretniji od drugih, čini se da su ovi pojedinci baš privlačili bizarne situacije poput ptica koje su odabrale njihov auto kao metu za svoje potrebe, ili poput lomljenja naočala ili gubitka novog mobitela. Nešto što su mislili da će biti bezazleno, kao doručak sa cimetom, pretvorilo se u neočekivani susret sa češnjakom.

Srećom, takve situacije obično nisu trajne i mogu se prebroditi, ali ovo iskustvo sigurno ostaje u sjećanju kao nešto što želite izbjeći u budućnosti. Iako se neke stvari ne mogu kontrolirati, uvijek se možemo pripremiti na najbolji mogući način i izbjeći moguće neugodne situacije koliko god je to moguće.

1. Niko od nas nije primijetio da je moj prijatelj cijeli dan hodao po faksu s raskopčanim hlačama. Bili smo šokirani kad smo to saznali nakon što smo došli doma.

Foto: Reddit

2. Kad sam zagrizla pecivo, primijetila sam da ima nešto čudno na dnu. Već sam pojela dio prije nego sam shvatila da je u pitanju plijesan.

Foto: Reddit

3. Nakon što sam operao auto, ptice su odlučile da je upravo on savršeno mjesto za ostavljanje njihovih izmeta. Planovi za čist auto su propali.

Foto: Reddit

4. Svoje jedine naočale sam slučajno zgnječila u snu dok sam spavao s njima na nosu.

Foto: Reddit

5. Moja cura je slučajno ostavila svoj novi mobitel na vrućoj peći, uništivši ga u potpunosti.

Foto: Reddit

6. Dugo sam mislio da svoj doručak začinjavam cimetom, no kasnije sam shvatio da sam zapravo koristio češnjak.

Foto: Reddit

7. Situacija u kojoj sam se našao nije bila baš najbolja.

Foto: Reddit

8. Upravo sam slučajno pokidao naočale, bravo ja.

Foto: Reddit

9. Korištenje spreja za samotamnjenje nadražilo mi je oči, ostavljajući me s ne baš atraktivnim izgledom.

Foto: Reddit

10. Odlučio sam se prvi put koristiti automat za prodaju pića, a onda mi je izbacio potpuno pogrešnu bocu.

11. Kada sam uključila blender, nož nije bio dobro postavljen i sve se razletjelo po kuhinji.

Foto: Reddit