Neotkrivena misterija na Tajlandu, znate li šta je ovo?

Hin Sam Wan, što znači Stijena tri kita, je 75 milijuna godina stara stijena koja veličanstveno strši u blizini planina. Dobio je ime jer izgleda poput obitelji kitova. Do mjesta se može doći razgranatom mrežom staza, a pješačenje do ovih impresivnih stijena ostavlja bez daha pamćenje. Stjenovita formacija Hin Sam Wan strši iz planine u Phou Sangu, provinciji Bueng Kan, Tajland, u blizini rijeke Mekong. Samo dvije stijene (“majka kit” i “otac kit”) su dostupne pješice, do “bebe kita” se ne može doći. Posjetitelji koji istražuju nevjerojatne poglede i okolne šume.

S vrha Tajlandske stijene tri kita mogu se vidjeti plaže Mekonga, planine u okrugu Pakkading u Narodnoj Demokratskoj Republici Laos i šuma Phu Wua.

Hin Sam Wan geologija

Provincija Bueng Kan nalazi se na sjeverozapadu Tajlanda, oko 750 kilometara od Bangkoka. Pokrajina je od Laosa odvojena rijekom Mekong i dom je nekih od najljepših krajolika u Tajlandu. Slapovi u divljim šumama, utočišta za ptice i pagode na vrhu brda nešto su najbolje što možete vidjeti na Tajlandu.

Three Rock Whale of Phu Sing mountain is newly tourist attraction place It is one the Unseen Thailand

Njegovu topografiju karakteriziraju planine od pješčenjaka koje se protežu od sjevera prema jugu, poznate kao Stijene tri kita u Tajlandu. Planinu pješčenjaka uzrokovale su različite vrste geoloških promjena u Zemljinoj kori, što je rezultiralo raznolikom prirodnom ljepotom uključujući formacije stijena, litice, špilje, skupinu stijena različitih oblika i kamene terase u široko rasprostranjenom području Phu sanga .

Beautiful sunrise at Three Rock Whale of Phu Sing mountain is newly tourist attraction place It is one the Unseen Thailand

Nastavite čitati na sljedećoj stranici:

The post Neotkrivena misterija na Tajlandu, znate li šta je ovo? appeared first on .