Muškarci otkrivaju kakve devojke ih najviše privlače – iznenađujući izbor

Iznenadit će vas ova lista željenih osobina kod žena.

Muškarci koji su se izjasnili na portalu AskMen.com otkrivaju svoju idealnu ženu i što smatraju njezinim ključnim osobinama.

Idealna žena prema njima posjeduje sljedeće osobine:

Direktna

Foto: Pixbay

Idealna žena za neke muškarce je ona koja je direktna i jasna u svojim namjerama. Ona ne igra igre i ne krade vrijeme muškarcima. Kad god želi nešto od partnera, ona to jasno kaže i ne boji se preuzeti inicijativu u vezi. Takve žene su često vrlo samouvjerene i imaju jasan stav o tome što žele u životu. Muškarci koji se znaju nositi s ovakvim tipom žene obično uživaju u vezi s njima, jer imaju super partnera i divan odnos.

Neovisna

Foto: Pixbay

Muškarci također cijene neovisne žene koje imaju svoj život i ne ovise o muškarcima za svoju sreću i ispunjenje. Ove žene su obično jake, hrabre, pametne i sposobne. One su partnerice u pravom smislu riječi, jer ne traže muškarca da ih usreći ili ispuni njihovo slobodno vrijeme. Umjesto toga, one se fokusiraju na svoj život i svoje ciljeve te u vezi pridonose na način koji odgovara njihovim potrebama. Neki muškarci se možda još uvijek boje takvih žena, ali oni koji se ne boje, obično uživaju u vezi s njima.

Samouvjerena

Foto: Pixbay

Muškarci također cijene samouvjerene žene koje vjeruju u sebe i traže jednaka prava s muškarcima. Ovo nisu žene koje mrze muškarce, već one koje poštuju sebe i svoje vrijednosti. Takve žene su obično vrlo pametne, duhovite i otvorene za mnoga nova iskustva. One vjeruju u ravnopravnost partnera u vezi i ne ponašaju se kao slabe i nezaštićene djevojke. Umjesto toga, one su spremne izboriti se za svoja prava i za ono što smatraju ispravnim.

Vatrena

Foto: Pixbay

Idealna žena za neke muškarce je ona koja je strastvena i otvorena u intimnom odnosu. Ove žene ne koriste intimnost kao manipulaciju kako bi privukle ili zadržale muškarca, već jednostavno uživaju u tome i to se vidi na njima jer zrače. Druge žene mogu biti ljubomorne na ovu stranu žene, ali zato muškarci često gube razum kad su u njezinoj blizini. Veza s ovakvom ženom obično je čisti užitak, jer ona ne sramoti svoje želje i otvorena je u izražavanju svojih potreba.

Prijateljski nastrojena

Foto: Unsplash

Idealna žena je i prijatelj svome partneru. Ona je brižna, uvijek je tu za njega, mogu razgovarati o svemu i imaju zajedničke interese. Zna koliko je važna ravnoteža u vezi i u tome jako uživa. Voli izlaziti s dečkom i njegovim društvom, ali isto tako uživa u druženju sa svojim prijateljicama. Njen partner je siguran da će ona biti njegovo utočište i podrška u svim situacijama. Zbog toga ju muškarci čuvaju kao pravo blago.

Ovakva žena zna i cijeniti neovisnost i slobodu svoga partnera te ga neće gušiti niti vršiti pritisak na njega da stalno bude s njom. Ona je zadovoljna i sretna sama sa sobom i ne traži nekoga da je usreći i ispuni slobodno vrijeme. Stoga, odnos s njom je obogaćujući i inspirativan, a ne opterećujući.

Kada se nađu u odnosu, idealna žena i njen partner su poput dva sastavna dijela slagalice koji se međusobno nadopunjuju. Oni zajedno stvaraju kvalitetan odnos temeljen na povjerenju, razumijevanju i ljubavi. U takvom odnosu oba partnera se osjećaju sigurno i uvaženo, što doprinosi njihovom individualnom rastu i razvoju, ali i rastu njihovog odnosa.

U konačnici, ne postoji jedna idealna žena koja će odgovarati svakome. Svaki muškarac ima svoje želje i preferencije, a ponekad se može zaljubiti i u ženu koja nema neke od ovih osobina. Ipak, ove su kvalitete često tražene kod žena jer doprinose zdravom, sretnom i kvalitetnom odnosu.