MARINKO ROKVIĆ HITNO OPERISAN! EVO U KAKVOM JE STANJU: Oglasio se Nikola

Nakon rutinske kontrole ljekari su ustanovili da folker mora da ostane u bolnici, pa je u utorak uveče izvršen hirurški zahvat.

Marinko Rokvić operisan je u utorak u Kliničkom centru Srbije, ekskluzivno saznaje Kurir.

Pjevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu. Prema riječima članova porodice Rokvić, folker je dobro podnio intervenciju i postoperativni tok, kako saznajemo, teče kako je planirano. Zbog pandemije virusa korona i bezbednosnih razloga, supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko su spriječeni da obiđu muža i oca, ali su upućeni u njegovo trenutno zdravstveno stanje. To je u razgovoru za Kurir potvrdio pjevačev mlađi nasljednik Nikola.

– Istina je da je tata juče operisan. Dobro se oseća i nadamo se da će sve biti u najboljem redu – rekao je Nikola za Kurir.

marinko

Kako saznajemo, Marinko je prethodnih dana bio veoma aktivan i ništa nije ukazivalo na to da mora pod nož. Inače, Rokvić se posljednjih mjeseci povukao s muzičke scene i maksimalno posvetio porodici, a naročito unucima, s kojima je provodio najviše vremena. On nije prihvatao tezge, već se pridržavao svih preporučenih mjera koji je krizni štab donio. Želio je da sačeka da se situacija s pandemijom smiri, pa da nastavi sa radom. Pokušali smo da stupimo u kontakt i s njegovom suprugom Slavicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Novi.ba/Kurir.rs