LIDIJA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA, EVO U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI: Kuhinja i kupatilo će vas raspametiti

Glumica je nedavno uslikala svoje kupatilo, a sada je na red došla kuhinja

Lidija Vukićević često objavljuje fotografije iz svog luksuznog doma na društvene mreže, pa tako njeni pratioci i fanovi su više puta imali priliku da vide kako izgleda enterijer njenog stana.

Glumica je nedavno uslikala svoje kupatilo, a sada je na red došla kuhinja.

– Kupatilo je mjesto gdje provodim najviše vremena. Trudim se da mi u njemu bude udobno i mnogo polažem na izgled ali prije svega kvalitet.

U kuhinji Lidije Vukićević dominira bela boja kuhinjskih elemenata, dok su namirnice svuda po policama, baš kao i voće i cvijeće.

BONUS

Moj najbolji prijatelj i ja smo se upoznali tokom rata 94. Neraskidivo prijateljatvo, ono iskreno i pravo. Svake godine po nekoliko dana bude kod mene i ja sa porodicom kod njega. Sve to ne bi bilo čudno da se nismo upoznali tako što sam bio zarobljen tada od strane vojske u kojoj je on služio. On mobilisan, ja mobilisan. Bio sam sam u kampu, a on mi je bio jedan od čuvara. Za tih par dana zarobljeništva sam shvatio šta znači biti ČOVEK. Hvala ti!

Suprotnosti se privlače samo na početku. Posle, kad krene svakodnevica, svodi se na navlačenje i kompromis. On kasno leže, ja ranoranilac. On društven, ja manje. On za tv i mob, ja gomilu hobija. On bi zorom, ja uveče. Ja na more, on na skijanje. Ja sa decom, on sa društvom…mrzim to navlačenje iz dubine duše.

Moja žena je nekad bila najveselija osoba na planeti, stalno nasmejana, radosna, pozitivna. Onda je upala u postporođajnu depresiju i pokušala da se ubije. Hormoni su je uništili to nije bila ona. Sad se oporavlja, ali taj stres kad sam je video polumrtvu nikad neću zaboraviti. Postporođajna depresija je ozbiljna stvar.