Imam suprugu i troje dece, ali mislim da se zaljubljujem u svog kolegu

Terapeut sa britanskog portala „San“ Diadre je podelila priču o 38-godišnjaku koji ju je zamolio za pomoć. Čovek je u srećnom braku već 15 godina, sa suprugom ima troje dece, ali sada misli da se zaljubljuje u svog kolegu.

Upoznao sam tog mlađeg čoveka nakon što su nas stavili u isti tim na poslu i situacija je vrlo brzo postala koketna, kaže on. Priznaje da se potpuno izgubi kada ugleda svog kolegu. Kompletnu prepisku pogledajte ulaskom na sliku ispod.

Ja imam 38, a on samo 23. Nikada nisam tako nešto osećao prema drugom muškarcu, a vidim da i on gaji osećanja prema meni. Stalno mi govori da bi ostavio devojku zbog mene. „Naša osećanja su intenzivna“, dodao je.

Diadre kaže da se do sad već susretala sa sličnim pričama i kazala da niko nije stopostotno hetero. Savetovala ga je da ne donosi impulsivne odluke, da mora da razmišlja i o svojoj porodici.

Rekla mu je i to da mora da prestane sa flertovanjem dok ne odluči koji je njegov sledeći korak. Da može da zatraži pomoć oko donošenja odluke u specijalizovanom centru, gde će mu oni bolje objasniti da li je to samo privremena privlačnost ili je pak u pitanju istopolna orijentacija, što je godinama potiskivao, savetovala ga je ona.

Šta biste mu vi savetovali? Kompletnu prepisku pogledajte ulaskom na sliku ispod.