DUŠKO TOŠIĆ KUPIO LUKSUZNI STAN OD 100 KVADRATA, EVO GDJE SE NALAZI: Lokacija ODUZIMA DAH, već počelo uređenje unutrašnjosti!

Duško Tošić postao je vlasnik luksuznog stana koji se nalazi u novoizgrađenoj stambenoj zgradi u blizini Hrama Svetog Save, otkriva Kurir.

Prema tvrdnjama izvora bliskog fudbaleru, on je već duže vrijeme tražio nekretninu koja je u blizini centra grada, pa mu se ova lokacija učinila kao idealno mjesto. Objekat se nalazi u jednosmjernoj ulici, a stan koji se Dušku dopao je dvostran.

Kako saznajemo, fudbaler je angažovao enterijeristu, za koga je imao samo jedan uslov – da dečje sobe gledaju na Hram Svetog Save, koji se nalazi u blizini zgrade.

332652-dusko-iff

Fudbaler nije žalio para za ovaj stan. Poznato je da se cijene kvadrata u novogradnji u tom dijelu grada kreću oko 3.000 eura, pa nije teško izračunati da ga je nova nekretnina od stotinak kvadrata koštala oko 300.000 eura.

Inače, prema priči drugog fudbalerovog poznanika, Duško je skoro godinu dana tražio nekretninu, ali nijedna mu se nije dopala kao ova. Prije nekoliko mjeseci agenti su mu ponudili stan u skupocenom bloku koji se zida na Zvezdari. U pitanju je nekoliko zgrada koje su na atraktivnoj lokaciji, posjeduju bazene, teretane, privatno obezbjeđenje i još mnogo toga, pa je Tošić bio na korak da odluči da baš tu kupi stan. Međutim, u posljednjem momentu stigla je ponuda za prodaju nekretnine kod Hrama Svetog Save i on je ipak htio da se skući na Vračaru.

dusko

Fudbaler već posjeduje luksuzan stan na Dedinju u kojem je godinama živio sa porodicom, a prije nekoliko godina kupio je i vilu od Dragana Stojkovića Piksija, koju je platio dva miliona eura. Navodno, kako smo saznali, Duško u svom vlasništvu ima i lokale u širem centru Beograda, koje iznajmljuje, pa će stan na Vračaru biti samo još jedna u nizu nekretnina koje on posjeduje.

Kad Duško postane stanovnik Vračara, moći će često da sreće brojne javne ličnosti koje u tom dijelu grada žive godinama. Među njima je Vesna Zmijanac, čiji se stan nalazi u ulici koja je paralelna s Hramom Svetog Save, a tu živi i Olja Karleuša sa suprugom i sinom. Mira Škorić takođe stanuje u neposrednoj blizini, kao i Stefan Đurić Rasta, koji je, prije nego što je uhapšen, iznajmio stan u najskupljem dijelu Vračara. 

(kurir.rs)