DIDI JANKOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: “Reći ću Bajdenu da..”

Dijana Didi Janković izaziva pažnju javnosti gdje god da se pojavi, a sada je prokomentarisala izbore u Americi i rekla da će upozoriti novog predsednika Džoa Bajdena da “bude dobar prema Srbiji”.

Srpska pjevačica koja gradi svjetsku karijeru u SAD-u gostovala je u Jutarnjem programu na TV Prvoj gdje je u razgovoru sa Filipom Čukanovićem pričala na brojne teme aktuelne poslednjih dana.

Didi je pažnju najprije izazvala svojim stajlingom – kratkom haljinom sa dubokim dekolteom, ali i svojim “luksuznim Versaće” noktima.

– Pratim svjetske trendove i volim da mi nokti uvijek budu lijepo ukrašeni u skladu sa mojim stajlingom – počela je ona, a onda se dotakla omiljene teme, svoje muzičke karijere.

2121061-screenshot-4-ls

– Pre tri godine sam počela da gradim američku karijeru i smatram da sam ostvarila velike rezultate. Imala sam velike uspjehe sa pjesmama. U publici ima dosta Amerikanaca, ima i Srba koji žive tamo, koji su mi zaista velika podrška. Nastupam sa desetak pjesama uz plesače i svjetski stajling i uvijek budem specijalni gost na velikim nastupima – rekla je Didi.

– Ne volim da komentarišem politiku, ljudi se tamo jako raduju što je Bajden pobijedio. Nadam se da ću imati priliku da ga upoznam i da mu kažem da mora da bude dobar prema Srbiji, da ne smije da priča loše o nama! – rekla je Didi.