DEJAN DRAGOJEVIĆ OSVOJIO DRUGO MJESTO, STIGLI REZULTATI GLASANJA: Evo ko je pobjednik u rijalitiju, IZNENAĐENI?

Kao što ste navikli, ponedjeljkom stižu rezultati anketa, koje će zadrugari saznati u emisiji “Pretres nedelje”.

Na posljednjem glasanju takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu birali su cimere za koje smatraju da su najlošiji prijatelji, a glasali ste i vi.

Rezultate možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Na trećem mjestu našao se Anđelo Ranković, koji je duboko razočarao svog velikog prijatelja Marka Đedovića zbog laži koje je izgovorio. Podsjetimo, Rankovića su i prošle sezone proglašavali lošim prijateljem jer je uplovio u vezu sa Sanjom Stanković, a bio je blizak sa Matorom, njenom bivšom djevojkom.

Na drugom mjestu nalazi se Dejan Dragojević. I Dejan je razočarao mnoge prijatelje, između ostalog Sandru Rešić, Marka Đedovića i Frana Pujasa, a zadrugari su zaključili da okreće leđa svojim prijateljima kada uplovi u odnos sa nekom djevojkom.

Još jedna neslavna titula za Dalilu Dragojević! Ova zadrugarka našla se na prvom mjestu i ove nedelje po glasovima publike. Dragojevićki su u kući mnogi ljudi okrenuli leđa zbog njene, kako su naveli, sebičnosti. Naime, glavne optužbe na njen račun su da očekuje da svi budu uz nju kada joj je teško, dok istom mjerom ne uzvraća. Jedna od osoba koje su istakle ovo je i Matora, koja je od početka “Zadruge 5”. bila uz nju, a kada se ona našla u nezavidnoj situaciji, Dalila nije bila tu za nju