DANAS JE NAJJAČA ŽENA NA SVETU, A KAO DETE JE BILA “STIDLJIVI MALI MIŠ”: Neverovatna transformacija! (FOTO/VIDEO)

Danas je teška oko 100 kg, a obim njenog bicepsa impresivnih 49 cm i jedna je od najjačih žena na svetu

Ruskinja Natalija Kuznjecova (29), svetska šampionka u bodibildingu, jedna je od najjačih žena na svetu. Danas ima oko 100 kg, a sa samo 14 godina, kada je počela da vežba, imala je 40 kg.

Ruska bodibilderka Natalija Kuznjecova (29), koja dolazi iz grada Čita na jugoistoku ruske regije Čita Oblast, počela je da ide u teretanu sa nepunih 14 godina.

Njen otac je osećao da će joj vežbanje pomoći da poboljša samopouzdanje i rekao je da je kao dete bila ‘stidljivi mali miš’. Sa 14 godina, kada je počela da vežba, imala je samo 40 kg, a sliku kako je izgledala podelila je na svom Instagram profilu.

 

Rekla je da nikada nije sanjala o sportskoj karijeri, ali prvi trener u školi pomogao joj je da krene putem bodibildinga. Zajedno sa teretanom, bila je na vrlo strogoj dijeti. – Baš kao i svi ostali, prvo sam otišao u teretanu bez željenog cilja, ali nakon tri meseca trener me je pitao da li želim da učestvujem na takmičenju u bodibildingu.

Do 15. godine bila sam šampion u svom regionu – rekla je Kuznjecova.

Do danas Kuznjecova je osvojila nekoliko prvenstava i postavila brojne rekorde. Bila je prvakinja 2014. na Kupu Euroazije u Vologdi u Rusiji i prvakinja 2015. na Kupu Istočne Europe (GPA). Drži brojne rekorde u armliftingu, powerliftingu, bench pressu i deadliftu.

Takođe je rekla da uzima anaboličke steroide u malim dozama neposredno pre takmičenja.

Od 2018. godine takođe je počela da bude trener bodibildinga.