“DALILA NIJE GLUPA, RADI SVE SMIŠLJENO” Dragojevići raskrinkani – evo šta će Dejan učiniti Aleksandri

Već nekoliko dana unazad region bruji o dešavanjima iz Bijele kuće, a posebno o onima na koje se čekalo mjesecima unazad.

Naime, brutalna svađa bivših supružnika Dejana i Dalile Dragojević u kojoj su iznijeli sav prljav veš iz odnosa, ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Ovim povodom, novinari su stupili u kontakt sa Osmanom Karićem, koji je bio voljan da prokomentariše aktuelna dešavanja u “Zadruzi”. Kada je rokeč o brutalnim svađama Dragojevića, Osman je imao da kaže:

– Šta reći za Dalilu i Dejana, da nije smiješno bilo bi žalosno. Mislim da je Dalila načinila kardinalne greške, greške koje će je pratiti kroz čitav rijaliti, a i po izlasku iz istog kada je bude strefila surova realnost. Mada, o Dalili i dalje imam visoko mišljenje kada je u pitanju inteligencija, djevojka koja nimalo nije glupa i ne bi pravila slučajne ishitrene greške, koje je moram priznati i pravila. Mislim da je znala šta radi, ušla je u sve to smišljeno i stavila svoj život i moral na kocku radi ostvarivanja svog cilja i možda boljeg života sutra. Nije mnogo vezana za Dejana, pa samim tim i nije imala šta da izgubi uz pjesmu: “Ja sam život svoj stavila na kocku”. Što se tiče Dejana, mislim da nije ispao korektan prvo kada su Dalilini roditelji u pitanju, ti isti roditelji koji su ga držali kao malo vode na dlanu, pogotovo otac Dalile, koji kako možemo vidjeti često pominje Dejana kao svog jedinog zeta kojeg priznaje. Dejan često koristi žargonski rečeno, niske udarce ne samo Dalili, već svakome ko iznese mišljenje o njemu, a da se on ne slaže sa njim. Opet ću reći, Dejan je neko ko još uijvek voli Dalilu, koji bi se sutra pomirio da može. Ljubav koju je on pokazivao pa i lomljenje inventara, razbijanje čaša o svoju glavu, ta ljubav govori da se ne zaboravlja tako brzo preko noći, za tako nešto potrebno je dugogodišnje vrjeme. Aleksandra Nikolić mu je razbribriga, osoba koju koristi umejsto “Sony playstation-a”. Ona mu je igrica koju će ukloniti nedugo poslije izlaska iz rijalitija. Dejan je rekao u svom izlaganju da je bio tužan i razočaran kada je čuo da je Dalila u drugom stanju, mislim da je tom rečenicom rekao sve o sebi – rekao je Osman.