CIJELI REGION BRUJI O ISAKU ŠABANOVIĆU, a sad se on oglasio: EVO ŠTA JE PORUČIO nakon spektakularnog nastupa u ZVEZDAMA GRANDA!

sak Šabanović je iznenadio i članove žirija i gledaoce “Zvezda Granda”. Ovaj pjevač iz Crne Gore proteklog vikenda oduševio je sve koji su u tim trenucima gledali popularni šou.

Isak je izveo pjesme “Stipu Gatibo” Mladena Vojičića Tife i “Oprosti mi što te volim” Željka Bebeka.

Kakve reakcije je Šabanović izazvao dovoljno govori to što je za nekoliko dana dobio više od 40.000 pratilaca na “Instagramu”, a emisija od subote je prva u trendingu na “Youtube”.

Isak je za medije otkrio da nikada nije bio takmičarskog duha.

– Nikada nisam bio takmičarskog duha, jer ne volim tenzije među ljudima na tim takmičenjima, a nisam imao ni hrabrosti. Prosto, bio je i strah.

– Još uvijek nisam svjestan. Još uvijek sam pod utiscima, čestitke i poruke podrške mi stižu sa svih strana. Od svoje 15. godine nastupam po lokalima i klubovima širom Crne Gore, gde sam nailazio na pozitivne reakcije publike i dobijao sam lijepe komentare na svojim nastupima. Međutim, ovo što mi se dešava od emisije u “Zvezdama Granda” je ispunjenje mojih očekivanja, dječačkih snova i svega onoga što sam imao da pokažem i prenesem publici svu svoju ljubav prema muzici i rokenrolu.

(pulsonline.rs)