ACO PEJOVIĆ, SAŠA MATIĆ I ACA LUKAS NAPISALI ČITULJU ZA DŽEJA: Kad su ugledali ovo na kraju, svi ZAVRŠILI U SUZAMA!

Još uvijek se u medijima i na društvenim mrežama ljudi opraštaju od poznatog pjevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog koji nas je iznenada napustio u nedelju od zatajenja srca. On je bio jedan od najvećih boema na estradi a niko za njega nikada nije imao ružnu riječ.

Džej je bio jako pozitivna osoba, uvijek vedar i nasmijan iako je u životu mnogo propatio. Poznato je da su se njegovi roditelji razveli kada je bio dijete i da ga je odgajala baba koja nije mogla da ga dovede u red i sedam godina je proveo u domu za maloljetnike i sve dok nije započeo uspješnu muzičku karijeru Džej se bavio šibicarenjem po Beogradu.

Vrhunac popularnosti je imao u devedesetim godinama kada su i nastali njegovi najveći hitovi po kojima će ga vječno pamtiti a jedna od njih Nedelja, je postala kafanska himna još za njegovog života i na kraju se i po njega pokazala sudbonosnom i proročanskom. On je na estradi imao jako puno prijatelja a sa Sašom Matićem Acom Pejovićem i Acom Lukasom je bio najbliži.

Njih trojica su odlučili da se zajedničkom čituljom oproste od svog druga a svojim riječima su rasplakali mnoge. Bili smo četverac a sad smo ostali bez kormilara, i to najboljeg, ovim riječima započinje čitulja a posebno je dirljiv kraj u kojem se kaže: “Spavaj dragi prijatelju naš, a mi te sigurno nikada zaboraviti nećemo. Ni zaboraviti, ni prestati da te poštujemo, volimo i pevamo tvoje pesme. Zauvek, u beskraj, u nezaborav! Volimo te!”.