2021. GODINA ĆE BITI NAJSRETNIJA OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU: Uživat će od prvog do posljednjeg dana

Rijedak astrološki tranzit donosi im neviđenu sreću na svim životnim poljima

Ove 2021. godine zvjezdana sreća će biti fokusirana na “nosioce vode”, odnosno ljude rođene u zodijačkom znaku Vodolije – jedanaestom znaku horoskopa koji vlada od 21. januara do 19. februara, a odgovoran je za prijateljstva i međuljudske odnose. Po prirodi je fiksni, muški, vazdušni, intelektualno spiritualan znak. Njegov glavni moto je: Ja znam.

Još u decembru Jupiter i Saturn – planetarni vladari širenja i strukture – zbližili su se više od 400 godina, čineći se kao jedan kad su se preselili u znak Vodolije. Ovo okupljanje je značajno jer govori o tome kako donosimo promene kao društvo, piše mbg.

Od 1802. godine do ovog “okupljanja” dolazilo je u zemljanim znakovima, čineći naše inovacije utemeljenijim i materijalnim. Ali, sada kada je u Vodoliji, vazdušnom znaku, samo nebo bi moglo da bude granica za sljedeći talas otkrića.

“Filozofski Jupiter otvara nam um, a Saturn stvara strukturu da naše misli postanu opipljivi postupci. I nošeni na krilima oslobođene Vodolije, vjetrovi revolucije bježe”, piše AstroTwins o ovom retkom tranzitu.

Sad kad su i Saturn i Jupiter postavljeni u vašem znaku, znaku Vodolije, vaša maštovita, avanturistička strana mogla bi da se aktivira kao nikada pre.

“Velike promjene i nove životne strukture kreću prema vama”, piše AstroTwins u svojoj godišnjoj prognozi.

Nalazite se u početnom bloku nepisanog poglavlja, Vodolije, koji se odjednom osjeća uzbudljivo i neodoljivo. Ovo je godina od izuzetne važnosti za vas, kako u ljubavi, tako i na ličnom polju, ali i u poslu. Pozvani ste na veliku promenu, shvatićete da po starom više ne ide. Ta lična promjena donosi velike uvide, a samim time će se mijenjati i vaši odnosi. Neki ljudi će otići iz vašeg života jer nisu više dobri za vas.

Pustite ih bez zamjeranja i spremno prihvatite ljude koji ulaze u vaš lični prostor jer će uticati na vas na način da će vas pomjeriti s mjesta i odigrati veliku ulogu u vašoj transformaciji. Dakle, ove godine odlučujete kuda, s kim i kako dalje. Ako ste u vezi ili braku koji su stabilni, osjećanja mogu još da rastu i razvijaju se zajedno s vama. Loši odnosi se ruše i neodrživi su. Samci mogu upoznati osobu koja će im promijeniti život.

Sretno, Vodolije!

(stil.kurir,rs/24sata.hr)